Kontakt os

VHF skolen er en privat og uafhængig skole, som har specialiseret sig i proffessionel undervisning når det gælder radio- kommunikation til søs, såvel for erhverv som for fritidssejlere, som ønsker at erhverve et VHF/SRC eller ROC certifikat.

Vi er naturligvis registreret og godkendt af Søfartsstyrelsen som GMDSS erhvervs – radioskole, og vore ROC kurser opfylder STCW konventionens Internationale krav.

VHF Skolen ….

vi arbejder for større sikkerhed til søs – og det kan vi med stolthed sige, at vi nu har gjort i over 20 år!

Vi tilbyder også navigationskurser til lystsejlere i samarbejde med gode kollegaer. Kontakt os for info.

VHF SKOLEN
v/ Kim Schmidt Krogestykket 18
   2730 Herlev

Skole: Industriparken 4   2750 Ballerup

tlf. 91 52 81 70    SE nr: 44005034

ks@vhfskolen.dk
www.vhfskolen.dk   www.vhfshoppen.dk

Lidt om skolen

Navigations- & VHF Skolens indehaver og daglige leder er Mogens Larsen, som bor i Ølstykke ved København. Mogens er selv aktiv fritidssejler, og en naturlig interesse for emnet ”sikkerhed til søs” lagde i 1998 grundlaget for de aktiviteter som skolen i dag kan tilbyde, og som løbende udvides.

Mogens er en særdeles erfaren instruktør og underviser, og har som baggrund en proffessionel uddannelse som GMDSS / GOC radiooperatør.

I 2003 overgik VHF Skolen fra primært at være skole for fritidssejlere til at være 100% proffessionel radioskole for såvel erhverv som fritid, og vi er altid ajour med et bredt udvalg af det nyeste udstyr i vor undervisning.

Vore aktiviteter har igennem årene været konstant stigende, og vi har fornøjelsen at vi i dag dækker en særdeles stor del af markedet, såvel når det gælder VHF / SRC uddannelse for fritidssejlere, som når det drejer sig om ROC i erhvervsregi. Og i vil da ikke skjule vor stolthed over at kunne sige at VHF skolen er en velrennomeret og kendt radioskole.

VHF Skolen har naturligvis Søfartsstyrelsens godkendelse som erhvervs – radioskole, og vore kurser opfylder kravene inden for GMDSS og STCW. Ligeledes er vi underlagt data – og kvalitetssikring fra Søfartsstyrelsen.

VHF Skolens faciliteter.

Du er altid velkommen til at besøge VHF Skolen. Vi har egne lyse undervisningslokaler i Ballerup, specielt indrettet til brug for vore kurser, med det nyeste navigations- og radioudstyr. Dette er samtidig vort show room, hvor du kan besøge os efter aftale.

Bemærk her at vi pr. 1. Januar 2019 har fået ny adresse: Industriparken 4. 2750 Ballerup.

Forhandling af Radio- og navigationsudstyr.

Vi repræsenterer et bredt udvalg af de førende mærker inden for skibselektronik og radioudstyr, og vort motto er kvalitetsudstyr til fornuftige priser kombineret med god service. Besøg vor netshop her

VHF Skolen afholder SRC og ROC kurser året rundt for såvel fritidssejlere som for erhverv… vi kommer overalt i landet, og kan skræddersy kurser etter vore kunders ønsker og behov. Kontakt os- så finder vi den rigtige løsning! Hos vore kunder eller hos os.

Vi arrangerer kurser for firmaer, sejlklubber, sejlerskoler, dykker klubber og redningscentre, samt i privat regi for såvel store som små hold. Kontakt os for info og tilbud. Vi kommer overalt i Danmark.

Bland vore faste erhvervskunder findes bl.a. Falck, Politiet, de Danske redningscentre, Købehavns lufthavn, Kommunale brandvæsener, Maersk, Danpilot, Grønlands hjemmestyre, adskillige erhvervshavne m.fl. samt Beredskabsstyrelsen.

Også når det gælder interne erhvervskurser i udlandet kan vi arrangere undervisning. Dette kan også ske på engelsk efter opgave.

Mogens varetager selv al undervisning på alle kurser.

Vi arrangerer og afholder ROC-kurser overalt.

Et ROC certifkat kan være et krav for erhvervssejlere, men også som fritidssejler kan man have stor gavn af dette kursus – og det kan bestemt anbefales. Med et ROC certifikat bliver man såvel teoretisk som praktisk rustet til at anvende alt udstyr ombord, samt får et dybere kendskab til procedurer i en SAR situation

ROC er gyldigt GMDSS certifikat i havområde A1 (dækning af VHF/DSC til kystradiostation). Man kan sige at ROC er et udvidet SRC kursus.

Vore ROC kurser indbefatter undervisning inden for IAMSAR/STCW, hvilket har været et krav fra 1. September 2011.

Vore ROC kurser afholdes på skolen i Ballerup, eller vi kan arrangere undervisning hos vore kunder efter opgave over alt i landet. Se kursuskalender her.

Som en af de eneste skoler i DK kan vi tilbyde ROC kurser på engelsk efter opgave – hos os eller hos vore kunder. . Kontakt os for et tilbud. Har du specielle behov eller ønsker så tøv heller ikke med at kontakte os.

Komplet duelighedsbevis, Yachtskipper, motorlære og speedbådskort

Her samarbejder vi med gode kollegaer, og formidler gerne kontakten.

Vort speciale er fjernundervisning via Internettet.

Vi kan tilbyde On-line kurser såvel med som uden lærer.

Kniber med tiden – eller bor du ikke lige i nærheden af hvor vi afholder kurser, så er fjernundervisning sagen.

En af VHF Skolens specialer er VHF / SRC kurser som fjernkursus, hvor undervisningen foregår via Internettet og på din pc. Du har kurset igennem konstant ubegrænset hjælp fra din lærer, og erfaringen har vist at denne kursusform er særdeles velfungerende. Vi leverer alt materiale og hjælper med tilmelding til prøve. Et SRC fjernkursus kan evt. udgøre den teoretiske del til et ROC kursus.

Foretrækker du et kursus hvor du selv 100 % klarer tingene kan vi også tilbyde dette, til markedets bedste pris. Her bestemmer du selv hvad du vil have af bøger, som du kan bestille via hjemmesiden.

Læs mere under Fjernundervisning.

VHF Skolen – vi samler på tilfredse kunder

Såvel på vore fjernkurser som på vore lærerstøttede kurser gør vi vort ypperste, for at vore elever får en god oplevelse kombineret med faglig undervisning! Derfor er det da også med stolthed at vi her viser et lille udsnit af de mange mails vi får fra vore elever:

Efter at jeg i dag er bestået eksamen hos Søfartsstyrelsen synes jeg jeg vil fortælle dig, at jeg aldrig havde troet på at et kursus via nettet ville være en god løsning. Men jeg bøjer mig 100 % – tingene har fungeret perfekt, dit materiale er i top og dine rettelser super skarpe og pædagogiske. Mange tak for en super god hjælp og undervisning, som jeg kun kan anbefale andre at gennemføre.

Hilsen fra Kurt.

Tak for et super godt kursus. Uden din hjælp havde jeg ikke kunne præstere kun at lave en enkelt fejl til prøven. Stoffet har været let at læse, og du har en rigtig god måde at forklare tingene på så de er til at forstå. Jeg har været super tilfreds med kurset og vil anbefale det til alle fra klubben.

Mange hilsner fra Simon.

Tak for et godt og lærerigt kursus, som har været godt planlagt og tilrettelagt. Jeg har selv undervist i 35 år som uddannelsesleder, og må sige at du gjorde det virkleigt godt. Dine bøger og andet undervisningsmateriale er bare rigtigt gode.

Hilsen fra Per.

“Tusind tak for et godt kursus. Internetspørgsmålene kombineret med dine promte rettelser virker særdeles fint, og for dem der ikke har tålmodighed til at sidde på skolebænken er det en perfekt løsning”

Hilsen fra Tune

“Mange tak for et meget effektivt kursus og en ekseptionel god service. Jeg er specielt imponeret over hvor effektivt dit materiale er, samt over de hurtige og super pædagogiske svar på prøverne.”

Hilsen fra Thomas

“Jeg er super tilfreds med kurset, og din service har været virkelig god. Jeg vil gerne fortsætte hos dig med LRC og et duelighedskursus”.’

Hilsen fra Simon.

“Tak for et godt ROC kursus. Jeg har været igennem rigtigt mange kurser, men har aldrig mødt en så engareret og givende undervisning som den jeg oplevede på VHF Skolen. Det faglige indhold var helt i top, og lokaliteterne særdeles professionelle”.

Hilsen fra Jørgen.

Bemærk! Vi har beståelsesgaranti på alle kurser.

VHF Skolen har Danmarks bedste beståelsesprocent.

Vi tør derfor love dig, at såfremt du mod forventning ikke består den afsluttende prøve, kan du frit gøre kurset om! Vi kalder det beståelsesgaranti!

Eneste betingelse er at du har fulgt kurset, og vi har sagt god for at du er klar.

Besøg vor velassorterede netshop her
Vi har altid et godt tilbud


Tilmeld dig fjerkursus via Internet her
Tilmeld dig til et personligt kursus her

group

Icom IC M 94 DE
Håndholdt VHF med DSC, GPS og AIS modtager.
Vor pris: Kun 2.495 kr.Satellittelefoner
Iridium eller Inmarsat

VHF radio for jagt – fly – båd